HTML

wwhy not? check this

Beszóltak

The cloud

3 (2) 7.10 (3) 8.04 (5) állatkirály (16) apple (3) art (5) asus (3) autó (3) beteg (2) böngésző (3) cikk (3) comic (5) desktop (5) drum and bass (2) eee (4) elektronikus zene (2) életkép (2) énblog (16) fikázás (2) firefox (2) gondolkozó (3) google (2) gutsy gibbon (5) hack (2) happy (3) hardy heron (6) hozzáadott érték (6) humor (7) ingyen (3) install (2) it (8) játék (3) képregény (3) keresőszó (2) link (2) linux (14) magyarvalóság (3) masszív (2) megmondás (3) mp3 (2) (3) nördizmus (2) open source (10) os (3) p2p (2) pc (2) realizmus (2) rss (2) social (2) software (6) solution (3) szabadszoftver (3) szimulátor (2) szoftver (2) szopás (2) tartalom (2) teszt (4) történelem (2) ubuntu (14) valóság (3) videó (8) wallpaper (2) web (3) zajt a nepnek (3) zene (9) zeneblog (4)

Ehhez tartsd magad

Creative Commons Licenc

2007.09.13. 11:55 EdBoyWW

BMW M3 Cselendzs ingyér!

A hozzáadott-érték: BMW M3 Challenge download

Röviden összefoglalva: Autóversenyes játék. BMW M3 van benne. Csak az. Töccsed, jáccá! Ingyér. Igényes. Szimulátor, tehát mazsolák hátrányban. Kormány előny. Kipróbáltam, üt.

Amikor azt modom, hogy ingyér, úgy értem, hogy teljesen ingyenes, semmi Fileplanet account, vagy faszom regisztráció nem kell hozzá. Fel kell menni a a honlapra és le kell tölteni. Punktum.
A játék tehát alapvetően arról szól, hogy van a BMW M3 típusú személygépkocsi, a Nürnburgring, háromféle menési lehetőség (Practice, Time Trial, Racing Event), és lehet menni. Ezerrel. (Sajnos a Nürnburgring Nordschleife nincs benne, pedig szerintem akkor mennék teljesen széjjel). Van viszont egy lényeges szempont, ami kiemeli a játékot az ingyenesen letölthető gagyik közül, ez pedig az alap, amire felépítették.

2005-ben jelent meg GT Legends, véleményem szerint minden idők egyik legjobb autószimulátora, melyben a jelenleg is létező FIA Historic Racing bajonkságot modellezték le cakumpakk. Most elkezdhetném részletesen leírni hogy mennyi versenypálya , meg milyen állat verdák vannak a játékban, de nem lényeges. Ha lesz egy kormányom, úgyis indítani fogok egy steering wheel joystream rovatot, ahol az örömködéseimet írom le játékokkal, extension-ökkel, mindennel. Annak része lesz ez is.

Nos, a BMW M3 Challenge a fenti játék motorjára épül, és gyakorlatilag ugyanazok a jellemzők érvényesek rá: király és gyors grafikai motor, okos gépi AI, részletes beállítási lehetőségek, telses szimuláció (kuplunggal mindennel), faszajó fizika, bazijó bacihely. Ja, és lehet neten, és helyi hálón is tolni. Fullingyen.

Hát nem állat?

Szólj hozzá!

Címkék: freeware pc játék ingyen bmw m3 autó szimulátor állatkirály hozzáadott érték


A bejegyzés trackback címe:

https://edboyww.blog.hu/api/trackback/id/tr55164405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása