HTML

wwhy not? check this

Beszóltak

The cloud

3 (2) 7.10 (3) 8.04 (5) állatkirály (16) apple (3) art (5) asus (3) autó (3) beteg (2) böngésző (3) cikk (3) comic (5) desktop (5) drum and bass (2) eee (4) elektronikus zene (2) életkép (2) énblog (16) fikázás (2) firefox (2) gondolkozó (3) google (2) gutsy gibbon (5) hack (2) happy (3) hardy heron (6) hozzáadott érték (6) humor (7) ingyen (3) install (2) it (8) játék (3) képregény (3) keresőszó (2) link (2) linux (14) magyarvalóság (3) masszív (2) megmondás (3) mp3 (2) (3) nördizmus (2) open source (10) os (3) p2p (2) pc (2) realizmus (2) rss (2) social (2) software (6) solution (3) szabadszoftver (3) szimulátor (2) szoftver (2) szopás (2) tartalom (2) teszt (4) történelem (2) ubuntu (14) valóság (3) videó (8) wallpaper (2) web (3) zajt a nepnek (3) zene (9) zeneblog (4)

Ehhez tartsd magad

Creative Commons Licenc

2008.03.17. 08:41 EdBoyWW

Magyar Almát a népnek!

Én alapjában véve Ubuntu párti vagyok (ennek ellenére most épp XP van itthon a fogfájásom óta - shame...), és az Apple-ről elég felemás a véleményem. Hiszek a hatékony és szép design-ban, hiszek a jól összerakott vasakban, hiszek az ergonómiában és a usability-ben, viszont taszítanak a melegedésről szóló hírek, a zárt rendszerek, taszít a felülről vezérelt felhasználói élmény, de legeslegfőképpen taszít az Alma magyar képviseletének teljeskörű hiánya, valamint az ebből fakadó kellemetlenségek.

Épp ez utóbbi megszüntetésére indult a We Want Apple Hungary kezdeményezés, melyet a következő derék magyar emberek indítottak:
  • - plasztikJózsi, aki olyan színpompás poszttal emlékezett meg az eseményről, hogy Wolf Gábornak a könny is kicsordulna a szeméből.
  • - Tornado, aki a design elkészítésével töltött el legalább három percet.
  • - , aki a fordítás elkészítésével harapott nagy szeletet az almából.
  • - És végül, de nem utolsó sorban Szántó Gábor, aki eztet hosztolja.

Hajrá, arcok! Ha sikerül a kezdeményezés, onnantól kezdve tényleg lesz létjogosultsága az Apple-nek magyarországon (iTMS az iPodhoz, rendes support, lokalizált OSX).

megy del.icse.sz-re. mást nem tehetek.

1 komment

Címkék: apple magyarvalóság evangelism spread the word


A bejegyzés trackback címe:

https://edboyww.blog.hu/api/trackback/id/tr8384140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evenorbi · http://linuxman.freeblog.hu 2008.03.18. 01:42:02

Ekkor vagyok csak igazán büszke, hogy Linuxos vagyok. Múlthéten néztem, Gnome lefordítottsága 99%, bár a doksi csak 11%.
Meg mondjuk azért Apple-t sem kötelező használni. Azért sajnos meglátszik, hogy amit az Apple akar az lesz, ez az egy kézben minden, sehol sem vezet jóra.
Ja van "új" gépem, Compiz hasít, van fent dock is (most éppen AWN), szóval kinek kell egy fizetős oprendszer? :) Ez tudom, hogy kicsit fellenhzősen hangzik, de boldog vagyok, hogy végre van gépem is az ilyen cucc kipróbálására (ráadásul Ati kártyával!).
süti beállítások módosítása