HTML

wwhy not? check this

Beszóltak

The cloud

3 (2) 7.10 (3) 8.04 (5) állatkirály (16) apple (3) art (5) asus (3) autó (3) beteg (2) böngésző (3) cikk (3) comic (5) desktop (5) drum and bass (2) eee (4) elektronikus zene (2) életkép (2) énblog (16) fikázás (2) firefox (2) gondolkozó (3) google (2) gutsy gibbon (5) hack (2) happy (3) hardy heron (6) hozzáadott érték (6) humor (7) ingyen (3) install (2) it (8) játék (3) képregény (3) keresőszó (2) link (2) linux (14) magyarvalóság (3) masszív (2) megmondás (3) mp3 (2) (3) nördizmus (2) open source (10) os (3) p2p (2) pc (2) realizmus (2) rss (2) social (2) software (6) solution (3) szabadszoftver (3) szimulátor (2) szoftver (2) szopás (2) tartalom (2) teszt (4) történelem (2) ubuntu (14) valóság (3) videó (8) wallpaper (2) web (3) zajt a nepnek (3) zene (9) zeneblog (4)

Ehhez tartsd magad

Creative Commons Licenc

2007.11.04. 13:03 EdBoyWW

Végre!!!

"Nem a bátorság kell ide, hanem jól meg kell tanulni"
Talmácsi Gábor, 5 éves

Igazából a hírekben és más blogokban már mindent kitárgyaltak, de a verseny közben és után átéltek megérdemelnek egy postot.

Kimondhatjuk végre amit legbelül végig tudtunk és akrtunk: Talmácsi Gábor világbajnok! Megérdemelte a srác, talán az egész MotoGP mezőnyben nem szolgált rá jobban erre a címre senki, hisz annyi küzdelem van mögötte és annyi mindent rakott bele ebbe a dologba. A KTM-es "fiaskó" után talpra tudott állni, mikor már úgy tünt, mindenki leírta. Idén egy tavalyi fejlesztésű motorral ment (!), amely lassabb, mint Faubel idei technikája. És bár az idény elején nem látszott az esély, Gábor és a szerelői zsenije és munkája elég volt ahhoz hogy ez a motor versenyképes legyen, sőt!

Egyébbként hozzá mérhető versenyző most szerintem egy van a MotoGP-ben, a Dottore. Azért törött csontokkal elindulni egy VB második helyért, az nem semi, azelőtt a kalapom megemelem. Drukolok neki is.


Köszönjük Gábor! Köszönjük, hogy újra büszkék lehetünk rá, hogy magyar zászló leng. Köszönjök neked, hogy két-három hetente összefogást teremtesz ebben az országban, amikor annyi széthúzás és ellenségeskedés van egyébbként.

Azt viszont nem köszi, hogy végig játszottál azzal az izgága spanyollal, én meg majd' szívrohamot kaptam...

És a végére egy kis videó:

Szólj hozzá!

Címkék: motor happy motogp világbajnok talma talmácsi gábor talmácsi 125cc


A bejegyzés trackback címe:

https://edboyww.blog.hu/api/trackback/id/tr4217907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása