HTML

wwhy not? check this

Beszóltak

The cloud

3 (2) 7.10 (3) 8.04 (5) állatkirály (16) apple (3) art (5) asus (3) autó (3) beteg (2) böngésző (3) cikk (3) comic (5) desktop (5) drum and bass (2) eee (4) elektronikus zene (2) életkép (2) énblog (16) fikázás (2) firefox (2) gondolkozó (3) google (2) gutsy gibbon (5) hack (2) happy (3) hardy heron (6) hozzáadott érték (6) humor (7) ingyen (3) install (2) it (8) játék (3) képregény (3) keresőszó (2) link (2) linux (14) magyarvalóság (3) masszív (2) megmondás (3) mp3 (2) (3) nördizmus (2) open source (10) os (3) p2p (2) pc (2) realizmus (2) rss (2) social (2) software (6) solution (3) szabadszoftver (3) szimulátor (2) szoftver (2) szopás (2) tartalom (2) teszt (4) történelem (2) ubuntu (14) valóság (3) videó (8) wallpaper (2) web (3) zajt a nepnek (3) zene (9) zeneblog (4)

Ehhez tartsd magad

Creative Commons Licenc

2007.10.06. 18:22 EdBoyWW

Zene és énblog - Mit kíván az ősz?

A hozzáadott érték: Ludmilla - Ministry of Sound Session és beágyazott minták

Semmittevős, délutáni hangulat van rajtam, az a fajta, amikor bár rengeteg dolgom lenne , semmi máshoz nincs kedvem, csak tespedni a seggemen, tömni magamba a rágicsát, elszívni egy cigit, darálni az RSS-t, összeolvasni mindenféle szart, és egyáltalán beleolvadni a fakó, őszi melankóliába.
Valamilyen adekvát szettel persze.

Annó ha jól emlékszem, ilyen volt Ludmilláéktól a Ministry of Sound Session is (letöltés). A beágyazott videóban az egyik track Backdraft féle feldolgozása található (fellelhetetlen), a tovább mögött tracklist, és kiemelt számok, nomeg némi ömlengés. Jó punnyadást!

Ludmilla and Backdraft - Inka remix




Talán épp ugyanilyen semmilyen hangulatom lehetett, amikor valahogy - ha jól emlékszem, némi pendrájvon - hozzájutottam a fent említett szetthez. Ekkor még nem sejtettem, hogy életem újabb meghatározó mixét készülök a Winamp playlistbe beletuszkolni, és nemsokára a lelekesedés borzongató hullámai bizsergetik majd a gerincem, széles vigyort és progresszív bólógatást indukálva.

00:00 Beatman and Ludmilla - Amira (Original Edit)
07:42 Beatman and Ludmilla - Delerium (Original Edit)
13:22 Beatman and Ludmilla - Inka (Original Edit)
19:34 Luke Chable & Nu Breed - One Day
25:04 Way Out West - Anything But You
29:52 Way Out West - Killah
39:42 ???
45:50 Orbital - One Perfect Sunrise (Stereo 8 remix)
52:53 Trafik - Your Light (Luke Chable 4.4 Dub)

Újdonságra éhes füleimnek ez volt akkor a mennyei manna. Szinte mindegyik szám megvan már a fentiek közül, a legjobbakat hallgathatóvá is tettem mindenki okulására, bár néhol eltértem a mixben hallható verziótól, mint pl. a fenti videó esetén. Enjoy (és jelezzétek, ha valamelyik nem megy).

Nubreed and Luke Chable - One Day (PM Another Day mix)
This text will be replaced by the flash music player.


Way Out West - Killa
This text will be replaced by the flash music player.


Orbital - One perfect Sunrise (Stereo 8 remix)
This text will be replaced by the flash music player.


Epilógus: Most néztem ki az ablakon. A múlt héten még dúsan aranylott a fák koronája, de ma már csak néhány száradt levél emlékeztet a nyári dicsőségre. Egy Tevás corporate folyóiratban azt olvastam egyszer, hogy az ősz színei serkentőleg hatnak az emberre. Pedig nem.
Inkább szomorú.


Damn it, man! Get back to work!

UPDATE: most látom, hogy a szettet már mások is linkelték. Sebaj, spread the culture. Az meg a másik, hogy bazmeg a Joost netes tévének van Ministry of Sound csatornája, és állítólag az a legnépszerűbb tartlamuk. Töltöm is (függésfüggés). Electro Nörds of teh World Unite! XD

Szólj hozzá!

Címkék: énblog mp3 zene ősz break ludmilla elektronikus zene zajt a nepnek zeneblog hozzáadott érték mood


A bejegyzés trackback címe:

https://edboyww.blog.hu/api/trackback/id/tr24188360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása