HTML

wwhy not? check this

Beszóltak

The cloud

3 (2) 7.10 (3) 8.04 (5) állatkirály (16) apple (3) art (5) asus (3) autó (3) beteg (2) böngésző (3) cikk (3) comic (5) desktop (5) drum and bass (2) eee (4) elektronikus zene (2) életkép (2) énblog (16) fikázás (2) firefox (2) gondolkozó (3) google (2) gutsy gibbon (5) hack (2) happy (3) hardy heron (6) hozzáadott érték (6) humor (7) ingyen (3) install (2) it (8) játék (3) képregény (3) keresőszó (2) link (2) linux (14) magyarvalóság (3) masszív (2) megmondás (3) mp3 (2) (3) nördizmus (2) open source (10) os (3) p2p (2) pc (2) realizmus (2) rss (2) social (2) software (6) solution (3) szabadszoftver (3) szimulátor (2) szoftver (2) szopás (2) tartalom (2) teszt (4) történelem (2) ubuntu (14) valóság (3) videó (8) wallpaper (2) web (3) zajt a nepnek (3) zene (9) zeneblog (4)

Ehhez tartsd magad

Creative Commons Licenc

2007.09.12. 14:12 EdBoyWW

Zajt a népnek! numero egy

A hozzáadott érték: Mentalian - 5AM in June

A hiphopot már soha nem fogom tudni szeretni, kivéve néhány kellően populáris és/vagy kifinomult darabot, aminek a mémje becsúszott. A rock korszak "szintén zenész", azt már előbb letudtam. A többi... azokon még nagyon nem vagyok túl, simán el tudom képzelni, ahogy a majdani szabadidőmben majdani ház teraszán a majdani kényelmes faszéken székemben ülve ilyesmit hallgatok közben. Mert közel áll igazából.

De azt már nagyon unom, hogy az általam talált zenei posztok másból sem állnak. Változtatni kéne.
Volt (csak volt) egy jó kis zeneblog, pl. ott találtam a Beatonic Chunks of Funk szettet is, ami egy agyhártyarepesztően jó oldschool break szett. (Útálom azt a szót hogy podkászt, fákk!) Van egy második része is, de az latinosabb és nem jött be. Steadman a Parazsurnálban szokott még orbitális darabokat bepakolni, amelyektől nagyon durván kettéáll az agy. (Utóbbinál figyelhető meg a zene konkrét vízjelezésének a jelensége: állandóan beledumál egy beszédszinti, hogy ez az új Boyz Noise album, jócucc. Vérhányás, kaloda, spanyolcsizma. Reméljük, nem terjed el, még jó, hogy maga a zene jó egyébbként.)

Nos, ezen poszt épp a fentiek miatt született. Olyan dolgokat szeretnék itt közzétenni, amelyeket normális esetben nem látok sehol: jó kis house, break, drum anddd bass, acid jazz, stb. számokat és szetteket. Mert basszus nincs.

És most a poszt érdemi része következik, egy laza, seggrázós liquid Drum and bass szett, hogy megmelengesse a szomorú őszi napokat:

Mentalian - 5AM in June

Fogyaszd egészséggel!

Extrának pedig itt a ccmixter oldala, ahol cc licenc alatt kinyomott remixek találhatók mindenféle stílusban, érdemes keresgélni. Én is keresgéltem, csak sajnos rosszul, a Google szerint is...)

Szólj hozzá!

Címkék: zene elektronikus zene szett drum and bass zajt a nepnek zeneblog hozzáadott érték mentalien


A bejegyzés trackback címe:

https://edboyww.blog.hu/api/trackback/id/tr55163631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása