HTML

wwhy not? check this

Beszóltak

The cloud

3 (2) 7.10 (3) 8.04 (5) állatkirály (16) apple (3) art (5) asus (3) autó (3) beteg (2) böngésző (3) cikk (3) comic (5) desktop (5) drum and bass (2) eee (4) elektronikus zene (2) életkép (2) énblog (16) fikázás (2) firefox (2) gondolkozó (3) google (2) gutsy gibbon (5) hack (2) happy (3) hardy heron (6) hozzáadott érték (6) humor (7) ingyen (3) install (2) it (8) játék (3) képregény (3) keresőszó (2) link (2) linux (14) magyarvalóság (3) masszív (2) megmondás (3) mp3 (2) (3) nördizmus (2) open source (10) os (3) p2p (2) pc (2) realizmus (2) rss (2) social (2) software (6) solution (3) szabadszoftver (3) szimulátor (2) szoftver (2) szopás (2) tartalom (2) teszt (4) történelem (2) ubuntu (14) valóság (3) videó (8) wallpaper (2) web (3) zajt a nepnek (3) zene (9) zeneblog (4)

Ehhez tartsd magad

Creative Commons Licenc

2007.10.07. 14:26 EdBoyWW

Ez a color-art, nem a Braviás guminyúl

A világ továbbra sem fogyott ki az az elvetemült kreativitásból, néhány jóltáplált egyén most épp az öntapados színes cetliket találta meg művészi hajlamainak kiélésére - derül ki az Allunified posztjából. Ne érts félre, nem azt mondom, hogy a jelenség a jelenség a hagymázas őrültség bűzös mocsarának értelmetlen és érték nélküli felfortyanása, SŐT! Tanulmányozzuk figyelmesen az 1-es számú ábrát, ahol az irodaszerek vizuális orgiája figyelhető meg, majd kattintsunk a tovább gombra, mert többet akarunk!

1. ábra


Sokan beszélnek a színek pszichológiájáról, s hogy az egyes színek milyen pszichikai hatást érnek el. Nos ha feltételezzük (márpedig miért ne feltételeznénk) Hogy a piros szín az energia, a kék a nyugalom, a narancssárga a spiritualizmus, a kórházzöld pedig a futólépés pszichikai megfelelőe, akkor egyértelműen kijelenthetjük, hogy egy ilyen szoba konkrétan a HUBAZMEG INSTANT GET kategóriába tartozik:

Amely szoba persze mit sem érne egy ilyen lámpa nélkül:

A forráscikk egyébb felhasználási lehetőségeket is tartalmaz, beleértve a post-itekkel borított irodaszéket, vagy az személyes kedvencemet, a post-it Donkey Kong office building modot:

Post-it autó is van persze (mert méiért ne), de azt nem raktam be, mivel ellenkezik a mindennapos használat általam fellállított célszerűségi követelményével. Majd Orosz Doktor.

Kíváncsi vagyok, mivé fajulna itthon a műfaj... Lelki szemeimmel post-itekkel borított kerti budit , post-itekből készített Árpád-sávos zászlót vizionálok, és kíváncsi lennék, ki rakja ki az első gyurcsán vagy zorbán mozaikot.

Szólj hozzá!

Címkék: design art lakberendezés streetart állatkirály post it nördizmus


A bejegyzés trackback címe:

https://edboyww.blog.hu/api/trackback/id/tr50189004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása