HTML

wwhy not? check this

Beszóltak

The cloud

3 (2) 7.10 (3) 8.04 (5) állatkirály (16) apple (3) art (5) asus (3) autó (3) beteg (2) böngésző (3) cikk (3) comic (5) desktop (5) drum and bass (2) eee (4) elektronikus zene (2) életkép (2) énblog (16) fikázás (2) firefox (2) gondolkozó (3) google (2) gutsy gibbon (5) hack (2) happy (3) hardy heron (6) hozzáadott érték (6) humor (7) ingyen (3) install (2) it (8) játék (3) képregény (3) keresőszó (2) link (2) linux (14) magyarvalóság (3) masszív (2) megmondás (3) mp3 (2) (3) nördizmus (2) open source (10) os (3) p2p (2) pc (2) realizmus (2) rss (2) social (2) software (6) solution (3) szabadszoftver (3) szimulátor (2) szoftver (2) szopás (2) tartalom (2) teszt (4) történelem (2) ubuntu (14) valóság (3) videó (8) wallpaper (2) web (3) zajt a nepnek (3) zene (9) zeneblog (4)

Ehhez tartsd magad

Creative Commons Licenc

2007.09.15. 04:09 EdBoyWW

A fordulatszám feletti uralom és az ínyhüvelygyulladás

Figyelmezzetek, ez a BMW M3 Challenge nevű szoftver ez URAL! Eddig két olyan játék volt, ahol azt éreztem, hogy a történések nagyjából megfelelnek a való világnak, az egyik a GT Legends, a másik pedig a Richard Burns Rallye. Azt mondják, hogy a Grand prix Legends és a Rallye Trophy is hasonlóan hardcore fanatik, nem tudom, az utóbbival játszottam, és teljesen fogalom nékül voltam.
Lényeg, hogy nemrég szerzett jogsival ma először vezettem konkrét forgalomban manuális váltós autót. Kicsit néha még "rendezvény van", de elkezdi az ember megérezni, milyen az, ha a fordulatszámot te tartod az ellenőrzésed alatt. Kamatoztatva az itt tapasztaltakat, gondoltam rápróbálok a vadiúj ingyenes ÁLLAT játékomban, milyen az, ha.
Egy szó. Paradigmaváltás.

Amikor nincs az, hogy alacsony fordulaton szenvedsz és pont a legrosszabbkor vált el az automata. Amikor kanyar előtt visszakapcsolsz, és elrakja, mert hátsókerekes... BMW mnarketingstratégiája bevált, azonnal INSTANT GET érzésem lett az összes BMW típusú személygépkocsi iránt.
A gondok ott kezdődtek, amikor megpróbáltam beizzítani a controlt a manuális váltóhoz. (Itt most volt egy leírás, ami senkit nem érdekel). Bárhogy állítottam, nem tudtam olyan beállítást találni, ahol ne csúszott volna túl, ne akadt volna be az ujjam, és ki a csuklóm. Megállapítást nyert, hogy autószimulátort kizárólag billentyűzetről játszani automata váltó nélkül nem lehet.

Szükségem lesz tehát egy ilyenre: MOMO Racing Force Feedback Wheel

Szólj hozzá!

Címkék: játék kormány autó billentyűzet kontroll szimulátor realizmus manuális váltó sebváltó fordulatszám uralkodás


A bejegyzés trackback címe:

https://edboyww.blog.hu/api/trackback/id/tr69165909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása