Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

wwhy not? check this

Beszóltak

The cloud

3 (2) 7.10 (3) 8.04 (5) állatkirály (16) apple (3) art (5) asus (3) autó (3) beteg (2) böngésző (3) cikk (3) comic (5) desktop (5) drum and bass (2) eee (4) elektronikus zene (2) életkép (2) énblog (16) fikázás (2) firefox (2) gondolkozó (3) google (2) gutsy gibbon (5) hack (2) happy (3) hardy heron (6) hozzáadott érték (6) humor (7) ingyen (3) install (2) it (8) játék (3) képregény (3) keresőszó (2) link (2) linux (14) magyarvalóság (3) masszív (2) megmondás (3) mp3 (2) (3) nördizmus (2) open source (10) os (3) p2p (2) pc (2) realizmus (2) rss (2) social (2) software (6) solution (3) szabadszoftver (3) szimulátor (2) szoftver (2) szopás (2) tartalom (2) teszt (4) történelem (2) ubuntu (14) valóság (3) videó (8) wallpaper (2) web (3) zajt a nepnek (3) zene (9) zeneblog (4)

Ehhez tartsd magad

Creative Commons Licenc

2007.09.12. 12:23 EdBoyWW

Elértük, már a netet is pinával reklámozzák, de tényleg

Forrás: it.news

A Tvnet végül megtette azt, amire az önmagában (telefonelőfizetés nélkül) árusított DSL csomagok megjelenése óta számítani lehetett, vagyis hogy a "meztelen-pucér-stb. ADSL"  kulcsszóval kijátsza a pornókártyát.
Nem cicóztak aloldallal, vagy aldomainnel, saját domaint kapott az oldal, amelyen - természetesen flash formátumban - azonnal szélről beúszó csecsek és meztelen felsőtestek fogadnak. A termékről magáról a főoldalon egy szó sem esik, életkor-jóváhagyás után ízlés szerint "kísérőt" választhatunk: egy bíbor köpenyes, szemüveges cicibajnokot, vagy egy tetkós fiatalembert - most tessék kapaszkodni - rózsaszín törölközőben. Kiválasztottam a hölgyet, és beléptem az oldalra.
Fullflash, egyik oldalt a termékleírás, másik oldalt a hölgyike ledobja a köntöst (alul semmi) és magyaráz, vagy ha épp csak "gyönyörködnénk" a látványban, kedvesen ránk szól, hogy ugyan meg kéne má' tekinteni azokat a csomagokat. A hang és a kép mindenesetre nagyon nem fér össze, valahogy nem hiteles, hogy valaki egy szál csöcsben és nagyvállalati hangon Adsl csomagajánlatokról mesél nekem. Egyszer láttam tévében pucérra vetkőzős híradót, ott volt valami ilyesmi a hatás.
A csomagok között semmi egetverően jóra nem kell számítani, általában forgalomkorlátos szolgáltatások futnak, nem is túl jó áron. Ezenkívül még van lefedettég-vizsgáló. Ennyi. Bullshit.
(Megj: Az oldal hölgyeknek szóló verzióját nem mertem kipróbálni.)

Érdekes egyébbként, hogy nem blogokból értesültem erről a kissé hónaljszagú kampányról, az ilyesmire általában ugrani szoktak. Mindegy, nem adok neki egy napot.

Update2: persze megtalálta a Homár is.

Update: Ez a fogas viszont nagyon állat (erre rakta fel a csaj a köpenyét).

1 komment

Címkék: sex reklam adsl tvnet szelessav hirdetes


A bejegyzés trackback címe:

https://edboyww.blog.hu/api/trackback/id/tr96163554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ibolya · http://hepiredepi.spaces.live.com 2007.09.12. 17:03:23

Megnéztem a reklámot,kizárólag azért,hogy leírhassam:fúj de undorító,én ilyeneket nem szoktam nézni!Egyébként teljes mértékben egyetértek,mindent meztelenséggel próbálnak a nyakunkba sózni,főleg ha a termék nagyon szar,és még drága is.
süti beállítások módosítása